4-3-2021 EXPOSICIÓN MAREA DE FRASES VIOLETA (17)

Fins el 2 d’abril es pot visitar al Centre Cultural l’exposició “Marea de frases violetes”

Dins els actes del Mes de la Dona, des del dimarts 2 de març fins el 2 d’abril es pot visitar als corredors del Centre Cultural l’exposició “Marea de frases violetes”, cedida per l’Associació Dones de Xirivella en Acció, i que compta amb la col·laboració de les Regidories d’Igualtat i Educació del Pinós, la Plataforma “El Pinós contra la Violència de Gènere” i la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó.

“Marea de Frases Violetes” recull una ampla mostra d’expressions de dones rellevants al llarg de la història, en tots els camps i de tots els temps. 70 dones científiques, artistes, del món de la política o activistes en moviments socials, que des dels seus respectius àmbits han lluitat i lluiten per una societat més justa i igualitària. Clara Campoamor, Rosa Luxemburg, Hypatia d’Alexandria, les escriptores Rosa Regàs o Emilia Pardo Bazán, Simone de Beauvoir o Virgina Woolf són algunes d’elles.

Al costat del panell dedicat a cada dona, les persones que visiten l’exposició també poden escoltar eixes paraules amb la veu de dones pinoseres que han volgut col·laborar. Un codi QR permet accedir a les gravacions de les frases, que també s’estan emetent durant este mes per Radio Pinós.

Així ho anunciava divendres passat la regidora d’Igualtat, María José Moya.

 

Galería de FOTOS

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?