11-03-21 HUERTOS URBANOS (63)

Comencen les escoles d’estiu

Organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Pinós en la jornada d’ahir dilluns, es va iniciar la primera de les escoles d’estiu dirigida als més xicotets de la casa, els xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys, que va a desenvolupar-se fins al pròxim 31 de juliol en les zones esportives. Mentre que els joves amb edats compreses entre els 11 i 14 anys, assistiran del 5 al 30 de juliol.

Amb l’arribada de l’estiu, i les vacacions estivals dels més xicotets, les famílies recorren a les escoles d’estiu per a poder compaginar els seus horaris laborals amb la nova rutina dels seus fills.

Per este motiu des de la regidoria de Cultura, dirigida per l’edil Silvia Verdú, han preparat per al centenar de xiquets inscrits activitats lúdiques i recreatives, dins de les escoles d’estiu, que els més menuts compaginaran també amb els cursos de natació.

Per la seua banda la Regidoria d’Educació també ha preparat una altra escola d’estiu per als xiquets i xiquetes, de 0 a 3 anys de l’Escola Infantil Municipal, “La Cometa” que es realitzarà de l’1 fins al 30 juliol en el propi centre educatiu.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?