22-7-2021 TEATRO QUE EL PÚBLICO SE VA (33)

Les activitats culturals de la Regidoria de Cultura, subvencionades amb més de 56.000 euros per Diputació i la Generalitat

La Regidoria de Cultura i Joventut realitza nombrosíssimes activitats que reverteixen en els ciutadans i ciutadanes del Pinós.

Estes activitats són finançades per l’Ajuntament del Pinós en les partides destinades a Joventut i Cultura, però perquè es puguen dur a terme de manera més sostenible i poder fer encara més activitats de caràcter cultural, lúdic, formatiu, de prevenció, educatives, d’oci, certàmens, etc, s’han sol·licitat tant a la Diputació d’Alacant com a la Generalitat Valenciana diverses subvencions.

Així, des que va començar la pandèmia, l’any 2020 fins al 2021 s’han rebut de les administracions públiques esmentades 56.000 euros, 36.000 euros en 2020 i 20.000 euros en 2021, pendents de la nova subvenció d’activitats extraescolars de la Generalitat.

Per a la regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, és important comptar amb ajudes com estes, que permeten mantindre una programació cultural tot l’any. “Des de la regidoria seguim treballant per oferir a la ciutadania, des dels més xicotets i xicotetes fins als més grans, una oferta formativa i cultural dia a dia. Un exemple és que en pandèmia vam apostar per la cultura segura, posant en marxa el programa de extraescolars que subvencionà la Conselleria. A més, sempre sol•licitem totes les subvencions que les diferents administracions ofereixen a les administracions locals per a poder fer una programació més completa que la que ens permet el pressupost local. Seguirem sol·licitant totes les subvencions i apostant per una oferta cultural i formativa com des del primer dia”.

La regidora destaca que tots els esdeveniments que s’estan oferint tenen una gran acceptació de públic, ja que són espectacles de qualitat i saben que es porten a terme amb totes les mesures preventives.

En eixe sentit, Silvia Verdú vol “agrair a tot l’equip que forma la Regidoria de Cultura i Joventut, especialment a les tècniques de cultura i joventut Belén i Natalia, pel seu treball, per la seua inquietud d’oferir sempre el millor i de cada dia re inventen l’oferta per adaptar-la a les necessitats actuals del ciutadà. Un clar exemple és la posada en marxa de l’autobús a Elda, per facilitar el desplaçament a tota la joventut que decideix fer cicles formatius”.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?