VISITA EIM LUISA PEREZ INSPECTORA EDUCACION

La Inspectora de zona d’Educació dona l’enhorabona a l’Escoleta Infantil

Lluïsa Pérez, Inspectora de zona d’Educació visitava per primera vegada ahir l’escoleta municipal i va donar l’enhorabona a l’equip educatiu i l’administració local per la implicació, les instal·lacions i la metodologia al centre.

Pérez és inspectora de zona (Villena, Novelda, La Romana, Alguenya i El Pinós) des del curs passat, però degut a la situació sanitària, tal i com ha explicat ella mateixa, tenia pendent esta visita, per això i coincidint amb una ronda rutinària pels centres educatius de la localitat, Silvia Verdú, regidora d’Educació, la va invitar a conèixer l’Escoleta.

Ana Bonmatí, directora de l’Escoleta La Cometa, va acompanyar a la inspectora i la regidora en una visita per les instal·lacions del centre, Pérez va entrar en diferents aules durant l’horari lectiu, aules multi usos, sala de descans, menjador… i en totes elles es va interessar per la metodologia, el material o els diferents aspectes educatius entre altres, doncs ells és especialista en Educació Infantil de Primer Cicle i es va mostrar molt implicada i agraïda.

L’Escoleta, durant els últims anys ha realitzat una evolució cap al xiquet, adaptat una metodologia més propera, amb materials naturals, i buscant comprendre les seues necessitats davant les dels adults, objectes a la seua altura, horaris, descans o col·laboració de les famílies són algunes de les qüestions que han anat canviant en estos anys. Segons Silvia Verdú, “la metodologia en la que treballem pot ser pareix fàcil però ha portat una formació de tot el claustre, ha sigut un canvi que els que hem viscut les dos etapes sabem apreciar, la intenció és seguir treballant perquè l’escola infantil siga sent un referent” i afegia que era important que la inspectora conegura l’Escoleta i li deixara una sensació positiva.

Lluïsa Pérez, una vegada acabada la visita, va donar l’enhorabona a totes les part implicades “açò és un luxe,  tindre estes instal·lacions, el personal, la implicació, la visió del xiquet, un luxe per a la localitat, les famílies i per als xiquets i xiquetes”. A més l’inspectora també va explicar cóm l’Escoleta s’ha adaptat al canvi que està portant-se a terme en educació infantil “ja no és una mirada merament assistencial, també està el tema educatiu i la detecció primerenca i sobretot el respecte al xiquet, no imposar les rutines i la mirada de l’adult i per sort esta canviat en totes les escoletes que porte, però esta és extraordinària Enhorabona”.

Lluïsa va poder comprovar de primera mà el treball realitzat durant els últims anys a l’Escoleta, gràcies al material audiovisual que han anat recopilant al centre i que van mostrar en la visita a la inspectora.

Álbum de fotos 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?