carnaval corto

El Pinós tornarà a celebrar enguany la desfilada de Carnestoltes

La Regidoria de Cultura i Joventut recuperarà enguany la tradicional desfilada de Carnestoltes, que tindrà lloc el dissabte 26 de febrer, després que la pandemia impedirá fer-ho l’any passat.

La regidora de l’àrea, Silvia Verdú, ha explicat este migdia en la ràdio municipal que s’ha decidir programar l’activitat perque “considerem que es tracta d’una activitat a l’aire lliure i es pot fer amb total tranquilitat”.

La desfilada eixirà de l’ajuntament i el recorregut pot ser més o menys llarg depenent de l’oratge que faça eixa vesprada. Si el temps fora com el de hui, amb bones temperaturas, la desfilada acabarà al Jardí Municipal amb la gran festa de lliurament de premis. En el cas de baixes temperaturas o perill de pluja, la idea és acabar al pavelló García Córdoba. En tot cas, l’us de la mascareta será obligatori tant en el recorregut com en la festa final.

La regidora ha aclarit que no hi haurà berenar, i que “si algú vol menjar alguna cosa ho haurà de fer fora del jardí o el pavelló”.

Per a ella és important anar recuperant activitats com el Villazgo o esta desfilada, perque “és una festa d’alegria i sempre hem tingut un Carnestoltes molt participatiu, amb disfresses molt elaborades”.

Per això anima a la gent a disfressarse eixe dia. “Encara queda temps per a pensar en una disfressa sorprenent”.

Pel que fa a l’organització de la desfilada, és important inscriure’s al Centre Cultural, sobretot els grups que necessiten música per als seus balls, perque es posaran cotxes que serviran també per controlar la participació.

Com sempre, es comptarpa amb monitors que estarán pendents de que tot es porte a terme com toca i el Centre Juvenil també ha tornat a organitzar un taller d’elaboració de disfresses amb els seus usuaris i usuàries.

Igualment, la regidora ha animat als espectadors per a que assistisquen, “sempre en grups reduits com en la cavalcada de Reis”, i des de l’organització estarán pendents per a que la gent porte la mascareta.

Verdú ha conclòs dient que “tant el jardí com el pavelló son espais grans i, si veiem que la gent s’amontona molt, tractarem de fer que es respecten les mesures de prevenció, encara que espere que per a eixes dates tinguem una incidencia molt més baixa.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?