jornades institut

Organitzades unes jornades en l’institut del Pinós, amb la finalitat de reflexionar sobre el present per a orientar-nos per al futur.

La incertesa del futur laboral, La sostenibilitat de la nostra manera de vida, i la importància de la formació acadèmica, són les qüestions que es tractaran en les jornades que del 23 al 25 de març tindran lloc en l’Institut d’Ensenyament Secundari, José Marhuenda Prats, amb el títol “Reflexionem sobre el present; ens orientem per al futur”

Durant tres dies, del 23 al 25 de març, en horari escolar, un total de 23 ponents entre, professorat, alumnat, empresaris, agents socials, tècnics i responsables polítics, posaran damunt de la taula qüestions diverses en tres grans blocs. El primer dedicat a la sostenibilitat, on s’abordarà si és possible continuar generant gran quantitat de residus sòlids?, seguir amb l’actual despesa d’aigua? o la substitució de fonts d’energia tradicionals per altres renovables.

El vicedirector el centre, Nazario Rico, ha sigut l’encarregat de coordinar la primera jornada, destacant que aquestes jornades “naixen de l’interés de la formació i el futur laboral de l’alumnat”.

La situació socioeconòmica i laboral del Pinós, l’anàlisi demogràfica de la localitat i el futur laboral, són les qüestions que es tractaran en la segona jornada, prevista per al dijous 24 de març i coordinades per Lucia Mira, qui destacava “que és molt important conéixer com serà la piràmide poblacional en un futur”

El sistema educatiu respon a les expectatives?, és el tema que s’abordarà el divendres 25 de març, amb dues xarrades, les noves metodologies en l’institut del Pinós, les línies de futur en l’educació i una taula redona amb “reptes i oportunitats de l’educació”, són les qüestions que s’abordaran en l’última jornada el divendres 25 de març. Valentín Martínez, coordinador d’aquesta jornada, destaca que el més important “és el capital humà que està implicat en el projecte del sistema educatiu”

Des del centre educatiu, han cursat invitació a la ciutadania perquè assistisca a les jornades, que se celebrarà en la sala d’actes Federico Selva Tormo.

Dossier 

Entrevista en IVOOX

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?