07-10-2022 EL VIRGO DE VISENTETA (113)

Representada amb èxit el Virgo de la Visanteta

El Pinós ha iniciat aquesta nit les activitats per a commemorar la festivitat del 9 d’octubre. La companyia Yorick Teatre ha sigut l’encarregada de representar El Virgo de Visanteta, una comèdia en un acte escrita en vers i editada l’any 1845, un dels pocs sainets que han sigut representats en la pantalla gran.

8 actors i actrius han estat damunt de l’escenari, destacant el debut de Jorge Almarcha. El personatge de Visanteta ha estat representat per Natalia Bravo al costat de Xavier Monzó, Remei Carbonell, Pepe Toni Rico, Amparo Simón, Jose Antonio Mellado i Carlos Navas.

Abans de la representació l’escriptor i doctor en Filologia Catalana Jaume Lloret ha realitzat per un recorregut pel teatre valencià des dels seus orígens fins a l’actualitat

Per a Lloret, el teatre valencià viu un moment de vitalitat i dinamisme, sobre l’obra representada hui divendres compta amb set escenes amb metàfores agràries sobre el sexe i amb dues accions dramàtiques principals, també ha parlat sobre la figura de l’autor de l’obra Josep Bernat i Baldoví i el que ha que ha significat dins de la literatura dramàtica còmica valenciana.

Entre les persones assistents es trobaven les edils de l’ajuntament del Pinós, Silvia Verdú que ha obsequiat a LLoret  amb un estoig amb botelles de Vi, Neus Ochoa i Inma Brotons.

 

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?