ENTREGA DE PREMIOS (79)

Color i diversió en la desfilada del Carnestoltes d’enguany

Els carrers del Pinós s’han tornat a omplir d’un gran nodrit grup de persones que no han deixat passar l’oportunitat de participar en la gran desfilada de carnestoltes, organitzada per la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós.

Durant la desfilada hem vist diverses disfresses i grups, “formigues”, “bebés del Pinós”, “fruites”, “mitologia marina”, “emojis”, “l’univers d’Avatar”, “cotxes” o “saltimpanquis”, o la Reina d’Anglaterra al costat de la Guàrdia Real, entre altres.

La música no ha deixat de sonar durant el recorregut des de la plaça de l’ajuntament fins al pavelló d’esports “García Córdoba”, que animava als participants a ballar i donar vistositat a la desfilada de carnestoltes al Pinós.

Un dels grans al·licients per als participants han sigut els premis atorgats per la regidoria, que han quedat repartits de la següent manera, i que han sigut entregats per la regidora de Cultura, Silvia Verdú i per l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

1r premi – 200€ – Mitologia Marina

2n prem – 175€ – Bebés del Pinós

3r premi -150€ – L’univers

4t premi – 125€ – Avatar Academia Milenium

5t premi – 100€ – Las saltinpanquis

6é premi 90€ – La Guardia Real y la Reina de Inglaterra

7é premi 75€ – Divermojis

8é premi – 65€ – Formigues

Durant la deliberació del jurat, i per a fer més amena l’espera, l’agrupació local “Monte de la Sal” s’ha encarregat de servir a totes les persones interessades el berenar.

FOTOS PREMIOS

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?