14-04-2023 CINE FÓRUM Y CONCENTRACIÓN (35)

Activitats de la Plataforma “ El Pinós contra la violència de gènere”

Un divendres més la Plataforma “El Pinós contra la violència de gènere”, ha dut a terme les activitats encaminades a conscienciar a la població sobre la violència de gènere

En primer lloc i en la seu d’associacions s’ha projectat el documental . “En la bretxa” de Claudia Reig Valera. Es tracta d’un relat col•lectiu que serveix per a evidenciar la gran quantitat d’obstacles de caràcter social, cultural i familiar amb dones que, en gran mesura, han sabut sortejar-los. Set temes -masclisme quotidià, lideratge, assetjament, salari, maternitat, sostre de vidre i barreres d’accés- i el testimoni de set dones és el què veurem en el documental de la productora Barret Films, col·laborant  la regidoria d’Igualtat i LGTBI+ de l’Ajuntament del Pinós.

Després de la projecció i entre les persones assistents s’ha originat un debat sobre els diferents temes tractats en aquest treball audiovisual.

Enllaç al curt del documental 

A les 20 hores i a les portes de l’ajuntament s’ha celebrat l’habitual concentració silenciosa, on a més d’integrants de la plataforma i veïns i veïnes de la localitat, en representació de l’ajuntament han acudit les regidores de Cultura, Silvia Verdú i d’Igualtat, Mª José Moya  i L’Alcalde del Pinós, Làzaro Azorín.

FOTOS 

Després de la concentració, Ester Limorti ha llegit un poema de  Emily Dickinson

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?