PRESENTACIÓN JORNADA YOGA (1)

El diumenge 18 de juny, “Jornada Familiar Solidària Ioga y Música”

Les regidories de Serveis Socials i Esports de l’Ajuntament del Pinós han organitzat per al diumenge 18 de juny una Jornada Familiar Solidària Ioga i Música per commemorar el Dia internacional del Ioga, i les persones que participen col·laboraran amb les Associacions “Iguals i sense Traves “ i “Respir” del Pinós.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació a l’ajuntament amb alguns dels monitors i monitores que participaran i representants de les associacions, així com la regidora de Servicis Socials Mª José Moya i la coordinadora de l’àrea Laura Martínez i l’alcalde del Pinós Lázaro Azorín.

Segons ha comunicat l’edil de Servicis Socials, s’ha organitzat l’activitat gràcies a la iniciativa d’Enrique Justamante i es tracta de celebrar el Dia Internacional del Ioga en una jornada familiar solidària de ioga i música.”Hem volgut agrupar a quasi totes les persones que imparteixen esta disciplina al nostre poble” ha assegurat Mª José Moya.

L’activitat es desenvoluparà durant tot el matí, el monitor Enrique Justamante ha explicat que es farà tant per a adults com per a xiquets i xiquetes: “El plantejament que tenim és disfrutar en la família i hem pensat en dividir les classes de ioga per a xiquets per una banda amb taller de mandales i que gaudisquen del concert i mentre els pares i mares en altre lloc fent les classes de ioga i després canviarem”. Per a participar s’ha establert que els xiquets i xiquetes siguen majors de 6 anys.

Gloria Gómez qui també donarà classes de ioga a la jornada es mostrava molt contenta de poder compartir aquest dia amb la societat: “Este dia lo vamos a hacer de una manera muy bonita porque entre todos los profesores vamos a crear esa clase de yoga en la que vamos a hacer un mix entre el hata yoga, vinyasa yoga y el kundalini, una manera muy bonita de celebrar el yoga que seignifica unión, unidad”.

Laura Martínez, coordinadora del departament de Servicis Socials de l’ajuntament, es sumen a la jornada amb tallers de manualitats per a xiquets: “Farem manualitats de mandales per a que mentre que els xics i xiquetes estan fent l’activitat o contacontes els pares tinguen eixe espai per a estar tranquils i disfrutan de les activitats que haveu preparat”

La jornada tindrà lloc al Parc de Santa Catalina a partir de les 9:30 hores i serà necessari que les persones que participen porten estoreta, manta i coixí. A més de les classes de ioga, també es compartirà un temps per gaudir d’un desdejuni saludable per agafar forces (cada participant pot aportar fruita, infusions, te, alguna cosa salada o dolça…)

El matí es tancarà amb el concert de “Bany de so”, amb la màgia del so dels bols tibetans, el gong i el cant d’harmònic.

Per a l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín aquesta jornada és especial per ser en família i per unir les activitats: “Al nostre poble sempre s’han de coordinar les activitats privades en la part pública perquè al final tots conformen un mateix poble, aleshores el que considerem és que tot el que es faja al poble s’ha de posar de manifest”

En les activitats participen i col·laboren:

  • Enrique Justamante, Kundalini Yoga
  • Gloria Mataix, Hata yoga.
  • Mercedes Fuentes Moreno, Hata yoga.
  • Rafa Monzó, Kundalini Yoga
  • Salva y Trine, “Bany de so”

Aquelles persones que vulguen participar poden fer la seua aportació solidaria: 10€ adults i 5€ xiquets i xiquetes a partir de 6 anys.

Les reserves s’han de fer contactant amb:

  • Enrique 656 621 293.
  • Gloria 636 745 018
  • Mercedes 645 828 169
  • Rafa ongnamo@gmail.com

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?