08-08-2023 MISA Y PROCESIÓN FIESTAS UBEDA (128)

Missa i Processó en Ubeda

Amb la processó que ha recorregut els principals carrers de la pedania, aquesta vesprada-nit han finalitzat els actes programats en les festes de la pedania de Ubeda.

Des de divendres passat, el veïnatge ha pogut gaudir de nombrosos actes com a sopars de convivència, activitats esportives i religioses.

Hui diumenge i abans de la processó ha tingut lloc una missa de campanya a les portes de l’ermita, oficiada pel capellà-rector. Juan Bautista Llinares col·laborant en els càntics religiosos la rondalla-coral Muntanya de la Sal.

Després de la missa, Loli Cerdá ha dedicat una poesia als Sants Abdón i Senen

 

VÍDEO 

Entre les persones assistents a la missa i posterior processó es trobaven, veïns i veïnes de la pedania amb la seua pedània Jacinta López, la Reina i corts d’honor major i infantil de les festes del Pinós, al costat de la presidenta de la Comissió de Festes Elisa Santiago, les alcaldesses pedànies del Cabeço, Sonia Morales i Casas del Pi, Beatriz Sánchez, el pedani de Caballusa, Dámaso Martínez, així com les edils Sandra Rico, Noelia Rico, Sandra Marhuenda i Fátima Benavente.

En representació de l’equip de govern han sigut presents, l’edil de Participació Ciutadana, César Pérez, l’edil de Pedanies, José Ángel Pérez i l’edil de Festes, Mª José Moya.

Les imatges de San José, Sagrat Cor de Jesús i Santa Bàrbara han sigut portades a muscles per els veins, tancava la processó la banda de música de la Societat Unió Lírica Pinosense.

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?