21-07-2023 CANÇONS A LA FRESCA (61)

Cançons a la fresca recorda a Tere Yáñez

Un recorregut pel folklore popular de les províncies de València i Alacant ha sigut el fil conductor de la segona jornada de Cançons a la Fresca que en aquesta ocasió ha tingut com a escenari el parc de Santa Catalina.

La música i veus de la coral Rondalla Monte de la Sal i el grup de cors i danses, han escenificat un total de 8 balls destacats com la Jota d’Alfarp, la dansa del vetlatori , el Xafat de Crevillent( dansa dedicada a la cultura de l’espart), la jota del Pinós o la jota de Banyeres de Mariola

Entre les persones que han assistit es trobaven les edils de Comerç, Neus Ochoa i Silvia Verdú de Cultura, així com l’edil, Sandra Marhuenda.

Des de Monte de la Sal, s’ha volgut realitzar un homenatge a una component, Tere Yéñez, que tristament ja no es troba entre nosaltres. El president de l’entitat, Vicente Hernández i l’edil de Cultura, Silvia Verdú, han tingut paraules d’agraïment a la labor que ha desenvolupat en l’agrupació, ja que va ser una de les persones que va iniciar Monte de la Sal en els anys 90. En representació de la família, una de les seues filles ha rebut un detall commemoratiu.

Després de l’actuació les persones assistents han pogut degustar orxata i Fartons

video del homenatje 

FOTOS 

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?