WhatsApp Image 2023-09-05 at 10.57.31

Intens matí de coquetes a la pala en la Setmana Cultural

El Jardí Monterrey s’ha omplit de gent este matí amb motiu de la primera activitat matinal de la Setmana Cultural que està celebrant l’Associació de Jubilats i Pensionistes “11 de Setembre”.

Centenars de coquetes han segut preparades allí mateix per mans expertes, a les quals s’han unit les regidores María José Moya i Cristina Pérez, que s’han apropat a primera hora per donar suport a la gent major del Pinós.

La reina del col·lectiu, Lola Carbonell, i les seues dames d’honor, han col·laborat també preparant tot el que s’ha servit i donant coquetes a qui s’apropava a la taula amb els tickets que estos dies enrere s’han anat recollint per a activitats com la de hui.

Al final de l’activitat també ha trobat temps per apropar-se l’alcalde Lázaro Azorín, després d’atendre alguns compromisos que tenia en agenda.

A més del nombrós grup de socis i sòcies que no han volgut perdre’s esta oportunitat de tastar coquetes recent preparades també hem vist al cura del Pinós, Juan Bautista Llinares.

La presidenta de l’associació, Pepita Albert, ha agraït la col·laboració de les empreses que han donat els 25 kg de farina i 10 litres d’oli que s’han usat per preparar la massa de les coquetes o el raïm amb que molts les han acompanyat.

A més de coques i raïm també hi havia a la taula unces de xocolate, aigua, vi blanc o negre.

Per a la regidora María José Moya, és important que la gent major tinga tantes ganes de viure la seua Setmana Cultural i tot l’any, i això és molt positiu, pel benefici que suposa per a estes persones mantenir-se actives.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?