15-09-2023 CONCIERTO BANDA ESCUELA PARA ESCOLARES (SAN ANTÓN) (5)

La banda escola de la SULP conclou el cicle de concerts per als escolars del municipi

Hui divendres s’ha portat a perme al Teatre Auditori la segona sessió de concerts que enguany ha oferit la banda escola de la Societat Unió Lírica Pinosense destinats a donar a cone`xer els instruments i loa música de banda als escolars del poble.

Si ahir dijous va ser l’alumnat del CEIP San Antón el destinatari de l’activitat, hui ho ha segut l’alumnat del CEIP Santa Catalina. Es tracta d’una activitat prevista per a fer-la en diferents horaris per a arribar millor a cada cicle, però hui s’ha hagut de portar a terme en un únic concert, perquè la pluja del matí ha retardat el seu inici.

En la primera part, el director de la banda escola, Carlos Belda, ha presentat cada instrument i les quatre famílies instrumentals (vent, fusta, corda i percussió), a més de la batuta, que també es considera un instrument, com han tingut ocasió de comprobar alguns alumnes, que han pujat per dirigir alguna de les peces. El concert, creat amb l’objectiu d’incentivar a l’alumnat en el món de la música i que gaudira aprenent, ha conclòs amb la interpretació de conegudes peces musicals.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?