06-10-2023 CONCENTRACIÓN SILENCIOSA (13)

Noves accions de la Plataforma “El Pinós contra la violència de gènere”

Després de l’estiu, la plataforma “El Pinós contra la violència de gènere” ha reprès la seua activitat ordinària, amb dues activitats cada primer divendres de mes amb la finalitat de conscienciar a la societat sobre la violència de gènere.

La primera activitat ha consistit en un cinema *fòrum, amb la projecció de la pel·lícula “La casa de la meua àvia” d’Adan Aliaga rodada a Sant Vicent del Raspeig.

L’elecció d’aquesta pel·lícula es basa en els importants valors que transmet com el rol que tenen en la societat les persones majors. Ja que conta la història en realitat i ficció de la relació entre una xiqueta de sis anys i la seua àvia

Entre les persones assistents es trobaven representants i integrants del col·lectiu de majors 11 de setembre del Pinós, i de les Mestresses de casa.

Abans de la primera projecció de la temporada, Empar Tormos, ha anunciat que les associacions i col·lectius locals seran presents en aquest, amb l’elecció de les pel·lícules

Després de la projecció s’ha dut a terme un col·loqui , moderat per Inma Carbonell, on diverses persones assistents han manifestat que s’han vist reflectides en el documental.

En l’acte han col·laborat l’Associació de Jubilats i Pensionistes “11 de setembre” i la regidoria d’Igualtat i LGTBI+ de l’Ajuntament del Pinós.

Seguidament, les persones presents en la projecció s’han traslladat a la Plaça d’Espanya, on per espai de cinc minuts en silenci s’han manifestat contra la Violència de Gènere

En representació de l’ajuntament han acudit a més de l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, les edils Neus Ochoa i Silvia Verdú i l’edil, Raúl Pérez.

Al final de la concentració, s’han llegit tres poemes escrits per alumnat de primària als iaios.

 

FOTOS 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?