Intercambio IES y estudiantes de Noruega 1

Estudiants noruecs coneixen la cuïna pinosera en l’intercanvi que estan fent amb alumnat de l’IES José Marhuenda Prats

Ahir dimecres, 25 d’octubre, alumnes de l’IES Marhuenda Prats i el grup d’intercanvi d’estudiants de Noruega que es troben estos dies al Pinós van realitzar una activitat gastronòmica que es va realitzar a la Cuina Didàctica de la Casa de Don Pedro. Ho van fer acompanyats per les professores del centre i membres de l’associació de la Tercera Edat “11 de setembre”.

Es tracta d’una de les activitats que estan realitzant en el primer dels intercanvis programats este curs amb instituts de Noruega i Holanda amb els quals el centre manté unes excel·lents relacions.

Esta setmana, 8 alumnes i alumnes de l’IES José Marhuenda Prats estan acollint a casa a altres punts procedents de l’institut noruec de Stranda Vidaregåande Skule (de la localitat de Stranda).

El programa té com a objectius fomentar l’intercanvi cultural de l’alumnat de tots dos països, posar en pràctica els coneixements de comunicació en llengua anglesa i l’enriquiment personal a través de la integració en una nova cultura.

L’intercanvi té dues fases:

En una segona fase serà l’alumnat de l’IES José Marhuenda Prats el que visitarà durant una setmana la ciutat d’origen dels qui ara han rebut com a amfitrions.

En breu es produirà una experiència similar amb alumnat que vindrà al Pinós des de l’institut holandés Teylingen College – Leeuwenhorst (de la localitat de Noordwijkerhout).

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?