22-11-2023 PRESENTACIÓN RADIO SAN ANTÓN (18)

L’escola fa ràdio és el projecte del col·legi San Antón

Este matí el col·legi San Antón ha presentat el projecte, sobre el qual versarà l’activitat del centre educatiu, enguany la ràdio serà la protagonista i a través d’esta eina l’alumnat reforçarà moltes de les capacitats que han d’aprendre en el centre.

Segons la directora, Mª Sol Pérez, l’elecció de la ràdio ha estat perquè creen que és una molt bona ferramenta d’aprenentatge, a través de la ràdio potenciarem l’ús del valencià, de la lectura, l’escriptura, la memòria de treball o l’organització entre d’altres i també ens dona l’oportunitat de mostrar tot el que fem al centre.

L’alumnat del CEIP San Antón, des de Infantil fins a sisè han acudit a l’Auditori on ha tingut lloc la presentació de “L’escola fa ràdio”, nom del projecte que ha estat presentat per les alumnes Nayara Abellán y Aroa Luna  on a través d’un fil conductor on un Gnom de nom Piru i una xiqueta anomenada Leta, han explicat que és la ràdio, en que consisteix, que programes es poden fer així com algunes de les activitats que faran al llarg del curs.

l’alumnat de sisè curs ha elaborat un treball de recerca sobre la ràdio local, Ràdio Pinós, que també ha sigut presentat i on han realitzat entrevistes a la ciutadania sobre la ràdio així com imatges de la visita que van realitzar als nostres estudis dies passats.

Hui també en primícia, han escoltat l’estrena de la sintonia de Ràdio San Antón que serà la que els identifique amb els projecte i un símbol del projecte. Des del col·legi també han expressat la seua gratitud al personal dels mitjans de comunicació municipals que els han ajudat a posar en marxa la ràdio.

Entre  les persones assistents es trobaven l’edil de Mitjans de comunicació, Mª José Moya, la coordinadora de la regidoria, Elena Mira i l’assessora de plurilingüisme del CEFIRE, Rosa Asenjio.

La presentació ha estat tot una festa que els xiquets i xiquetes han rebut de molt bona gana. Els professor que s’han implicat al projecte els han animat a donar-li forma a partir d’ara i continuar treballant.

 

FOTOS 

 

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?