23-11-23 PHOTOCOLL INSTITUTO (4)

Activitats per a celebrar el 25 N en l’Institut

Durant este mes de novembre, l’Institut d’Ensenyament Secundari José Marhuenda Prats, duu a terme diferents activitats per a commemorar el Dia internacional contra la Violència de Gènere.

Durant esta setmana s’està procedint a decorar amb símbols de color violeta i diferents missatges les portes d’accés a les diferents aules amb el lema “Dona-li porta al Masclisme”.

A més en l’hall principal, l’alumnat i professorat es pot realitzar una fotografia en el Photocall “Alcem el Vol”, aconseguint una xapa reivindicativa, precisament este matí l’edil d’Igualtat, Mª José Moya, s’ha traslladat al centre educatiu per a conèixer de primera mà les activitats.

Un altre esdeveniment que ha tingut gran èxit i que compleix la seua IV edició ha sigut el concurs de microrelats amb la temàtica de Violència de Gènere, participant un important nombre d’alumnes i alumnes.

Demà divendres, l’alumnat i professorat que forma el grup Convivim assistirà a l’acte obert institucional que ha preparat l’Ajuntament del Pinós en la Plaça d’Espanya.

 

FOTOS 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?