23-1-2023 MAKING OFF DOCUMOVIL (6)

Documovil compleix la seua segona edició

Per segon any consecutiu, l’alumnat de l’IES José Marhuenda Prats del Pinós participa en el programa Documóvil , un espai on els joves pinosers realitzen curtmetratges amb perspectiva de gènere.

Durant la primera quinzena de novembre es van dur a terme les gravacions en el propi institut i una casa rural, mentre que durant esta setmana s’han desenvolupat les labors de postproducció i muntatge, ja que els curts seran presentats a la comunitat educativa la setmana vinent en el Teatre Auditori.

L’activitat Documóvil El Pinós 2023 es va iniciar a la fi del mes de setembre, amb reunions dos dies a la setmana. En elles, una persona experta assessorava sobre els temes proposats per l’alumnat, que posteriorment han servit de guió per als curts, on els integrants han demostrat la seua sensibilitat a l’hora d’abordar esta xacra social.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Pinós, ha sigut la impulsora d’este projecte que des d’un primer moment ha comptat amb el suport de la Comissió d’Igualtat de l’institut.

FOTOS 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?