pastedImage

Subvencionat el taller d’empoderament i autoconeixement femení

El Taller de Deesses que la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Pinós va organitzar dins dels actes de celebració del 25N, ha sigut subvencionat per part de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, per la qual es concedeixen les ajudes econòmiques destinades a entitats locals per al desenvolupament de programes que fomenten la igualtat entre dones i homes i la inserció laboral de les dones, en l’exercici 2023.

El programa va ser presentat per l’Ajuntament del Pinós com un taller per a tractar l’empoderament i autoconeixement femení” amb un cost total de 2.120 € que ha sigut finançat al 100%, la qual cosa ha permès oferir l’activitat de manera gratuïta a la població.

L’activitat es va dur a terme durant els mesos d’octubre, novembre i desembre en el Centre Cultural. Durant set sessions, més d’una desena de dones van participar d’este taller que va impartir la psicòloga Raquel Jiménez Juan per a fomentar l’empoderament de les dones, creant un espai de reflexió i presa de consciència per al foment de la igualtat.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?