CARTEL CARNAVAL (1)

Obertes les inscripcions per al concurs de Carnestoltes

El pròxim 10 de febrer se celebrarà la festa de Carnestoltes al Pinós. Com cada any la Regidoria de Cultura i Joventut ha preparat un concurs per a animar a la població a participar i gaudir d’este dia.

Per a accedir al concurs és necessària la inscripció prèvia, des del 29 de gener fins al 9 de febrer i haurà de ser col·lectiva, és a dir, la participació és per grups, amb un mínim de tres persones. Les inscripcions es duran a terme en el departament de cultura i joventut al Centre Cultural.

Un jurat triat per la regidoria se situarà al llarg del recorregut i serà l’encarregat de valorar diferents aspectes que es tindran en compte per a determinar els premis: elaboració de la disfressa, confecció i treball, així com l’impacte i sorpresa que causen amb la seua posada en escena.

Enguany s’han disposat un total de 8 premis que van des dels 200€ per al primer premi fins als 65€ per al grup en huitena posició.

Igual que en anys anteriors els premis es coneixeran i lliuraran al finalitzar la desfilada en la gran festa que se celebrarà al Pavelló García Cordoba.

Des de la regidoria de Joventut recorden que el Centre Juvenil realitzarà un taller d’elaboració de disfresses del 19 de gener al 9 de febrer, els divendres i dissabtes des de les 18 a les 21 hores, amb un preu de 3€. Les inscripcions estan ja obertes en el propi Centre Juvenil.

BASES DEL CONCURS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?