26-01-2024 EXPOSICIÓN FONT DEL CÀNTER (19)

Nova exposició en la Font del Cànter, “El Pinós, inspiracions i aficions” de Luis Domenech

 

Des de la Regidoria de Patrimoni s’ha volgut mostrar els treballs artístics d’este pinosero multifacètic que cultiva diverses arts, com la pintura, escriptura i l’escultura. Porta col·laborant tota la seua vida amb tot allò que li apropa a la història del Pinós.

En l’obertura han estat presents familiars de l’artista, l’alcalde Lázaro Azorín, el edil de Patrimoni César Pérez, la regidora de Festes, María José Moya, la regidora Sandra Rico, així com la tècnica d’Arxiu i Patrimoni, Clara Pérez.

Luis Domenech va ser una de les persones fundadores de PINOSART, l’Associació de Pintors del Pinós, estimulat es realitzaren moltes exposicions en el municipi. Per això, en l’exposició no podien faltar alguns dels seus quadres, exposats al costat de diversos relats i escrits, dels quals ha publicat alguns d’ells en revistes de festes i en el periòdic d’informació municipal El Cabeço.

A més, el visitant també podrà trobar el llibre que va publicar en 2008, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Pinós “Pinoso, tierra adentro” que parla dels personatges més coneguts del poble.

Eixe mateix any, 2008, també va ser l’encarregat de pronunciar el pregó del Dia del Villazgo i engunay la seua filla Luisa Domenech serà qui pregone la festa de tots els pinosers/eres.

L’exposició també mostra altra de les seues passions, la creació d’edificis en miniatura que sol utilitzar per al seu peculiar Betlem.

 

Fotos

MÉS FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?