03-05-2024 CONCENTYRACIÓN Y CINEMA FÓRUM (31)

Concentració contra la Violència de Gènere

Com cada primer divendres de mes, la plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere, ha celebrat dos activitats, la primera d’elles un cinema fòrum en la seu d’Associacions, amb la projecció del documental La Fifla, que ha contat amb la presència del seu director, Jordi Sebastià, qui ha agraït al Pinós, que hagen triat el seu curt per a ser projectat i fer reflexionar sobre aspectes com la dignitat i la memòria.

Un documental contat en primera persona, que tracta sobre l’evolució dels barris perifèrics de València en l’últim segle.

Després de la projecció s’ha iniciat un col·loqui entre les perdones assistents.

La segona activitat realitzada ha sigut la concentració silenciosa enfront de les portes de l’ajuntament. Integrants de la plataforma, representants d’associacions locals, veïns i veïnes, els edils de Patrimoni, César Pérez i de Protocol, Elisa Santiago han sigut presents, llançant de nou el missatge que la violència de gènere ha de parar.

Com  es habitual al final de la concentració s’ha llegit un poema de Joana Raspall, titulat, Endavant, el director Jordi Sebastià ha sigut la persona encarregada de la seua lectura

 

FOTOS 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?