PREGONERO FIESTAS 2024 (1)

Ximo Ruiz, pregoner de la Fira i Festes 2024

  • Ha segut presentat per l’alcalde i la regidora de festes
  • L’alcalde ha aprofitat per anunciar que el concert del grup La Fúmiga tindrà entrada gratuïta

 

L’alcalde del Pinós Lázaro Azorín i l’edil de Festes Elisa Santiago han anunciat este matí en Radio el Pinós a qui serà el pregoner de la Fira i Festes 2024, Ximo Ruiz Carbonell.

Lázaro Azorín l’ha presentat com “una persona que estima molt el poble, a la seua gent, la història, cultura i patrimoni del Pinós, i espere que a la gent també li agrade”. L’alcalde ha recordat als seus pares, qui també van ser persones rellevants al municipi, Don Joaquín el mestre i Pura sa mare, així com els seus germans i la resta de la família.

El divendres passat va ser quan Lázaro el va telefonar per a proposar-li ser el pregoner de la Fira i Festes. Ho va fer a través d’una broma que Ximo es va creure, perquè assegura que mai pensava que podia ser pregoner; no obstant això, també afirma que es va convertir en un dia per a recordar “després de passar el susto, va començar a créixer la il·lusió que ho continuarà fent no sols fins al dia del pregó sinó fins al final de la Fira”.

Durant la presentació en Radio el Pinós, Ximo ha donat algunes pinzellades del que vol expressar en el seu pregó i sense desxifrar-ho ha explicat com ho vol vertebrar: “Si que és de veres que no vuic desxifrar moltes coses del pregó però si que hi han factors que l’han d’estructurar, com l’amor al poble, a la família, als amics a les senyes d’identitat, las vivències de fires passades i la invitació a les festes, tot… intentarem fer un resum que il·lustre clarament quin es el sentiment d’un pinoser que te la sort i satisfacció de poder pregonar les festes.

Un pregó que assegura estarà ple de vivències i records dels quals formen part la gent, amics i família del Pinós als quals espera tindre al costat durant este dia: “Estic molt content, va a possibilitar-me tindre a la meua gent al meu costat, que això es molt bonic, mostrant tot el que ens volem ací al Pinós” afirma el pregoner 2024.

Elisa Santiago, edil de Festes, va deixar la tasca de l’elecció de pregoner a l’alcalde, i en el moment en el qual va conéixer la proposta va estar encantada, com també ho van fer la resta de membres de l’equip de govern.

ULTIMANT LA FIRA I FESTES

En la presentació del pregoner també hem conegut que el concert de La Fumiga serà gratuït i que la presentació del programa de Festes està prevista per a finals de la setmana vinent o principis de la setmana següent.

Tot i que de moment no s’han presentat els actes, tant l’alcalde com l’edil asseguren que hi ha molt treball fet gràcies a l’equip i la comissió com a l’anterior edil de festejos, Mª José Moya.

 

Pots escoltar l’entrevista de la presentació ndel pregoner en el següent enllaç d’IVOOX: https://go.ivoox.com/rf/131574829

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?