21-7-2024 CAMIONAT H2CRHOL (1)

El club H2Crol nada pels xiquets amb càncer

Des del dissabte a la nit, el club de natació H2Crol celebrava el seu campionat anual de natació en les piscines municipals del Pinós amb diferents classes esportives i activitats, i obria un carrer solidari per a recaptar fons per a la Fundació Aladina.

 El club amb la col·laboració de l’Ajuntament del Pinós i el patrocini de diverses entitats organitzava esta jornada de convivència. Ahir van començar amb una classe de Kundalini Ioga i un bany nocturn i este matí començaven noves activitats des de ben d’hora amb la marató d’spinning i classes d’aquagym i zumba, a més de les competicions entre els i les membres del club pinoser i clubs d’altres de localitats pròximes, així com nadadors individuals.

Des que començarà el campionat s’ha deixat lliure un carrer solidari perquè qui volguera realitzarà quilòmetres nadant que han anat sumant durant tota la jornada i que en finalitzar han sigut canviats a través de La Caixa per diners que s’ha destinat íntegrament a la Fundació Aladina. També des del club, part de l’entrada, amb un cost de 2€ s’ha destinat a la fundació.

Han sigut molts els i les nadadores que s’han acostat al llarg del dia per a realitzar alguna de les activitats i amb això aconseguir una samarreta del club i aportar la seua solidaritat.

La jornada finalitza este mig dia amb una paella gegant amb totes les persones participants a este dia de convivència.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?