24-7-2024 PRESENTACIÓ PROGRAMA FESTES (59)

Presentada la revista de la Fira i Festes 2024

L’edil de Festes, Elisa Santiago junt a l’alcalde Lázaro Azorín, la edil d’Igualtat i anterior de Festes Mª José Moya, el pregoner de la Fira, Ximo Ruiz i el tècnic de festes Alejandro Amorós, tots ells acompanyats de les Corts d’Honor 2024. Un nombrós públic on també estaven els edils César Pérez, Noelia Rico, Sandra Rico i Sandra Marhuenda han participt en el Centre Cultural de la presentació del llibre de la Fira i Festes 2024.

El programa de festes compta amb les pàgines habituals en les quals destaquen les fotos de les Reines i les Corts d’Honor i la programació de les activitats durant els dies de festa. El llibre inclou els saluda de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, l’actual edil de Festes, Elisa Santiago i la seua predecessora Mª José Moya, a més del saluda del capellà Juan Bautista Llinares i la presidenta de la Confraria de la Mare de Déu del Remei. També compta amb una xicoteta biografia del pregoner Ximo Ruiz.

La programació de la Fira i Festes és una de les parts essencials de la revista. Les activitats comencen el dia 26 de juliol amb el sopar dels Quintos i finalitzen el 9 d’agost amb el “Socarrat”, dos setmanes en les quals se succeiran infinitat d’esdeveniments entre els quals destaquen el pregó i inauguració de la Fira, les carrosses i la festa de la música dels 90 el dissabte o el concert de la Fúmiga el diumenge; la paella gegant se servirà el dimarts i el dijous i divendres tindran lloc l’ofrena i processó en honor a la Mare de Déu del Remei.

Les col·laboracions són una de les parts més interessants que registra la revista, escrits sobre la història, tradicions, cultura i persones que formen part del Pinós. Enguany són 4 les col·laboracions que s’han realitzat: Jorge Almarcha sobre el restaurador Vicente Jover Picó; Juan Erasme i Xavier Pérez Albert han escrit sobre “les terres i llauradors amb noves vinyes al Pinós en 1750”; la Confraria de la Mare de Déu del Remei ha dedicat article en record de Remedieta, Luisita i Julieta i Yorick Teatre escriu una ressenya sobre l’obra que estrenarà el dilluns 5 en la Fira i Festes “Els veïns de dalt: una comèdia àcida que no deixarà a ningú indiferent”. Tots ells han rebut un diploma d’agraïment per les seues col·laboracions en el programa.

El llibre de festes es podrà arreplegar a l’Ajuntament del Pinós a partir de demà i té un preu de 5€.

FOTOS

A partir del dilluns 29 d’agost tindràs a la teua disposició un pdf amb les pàgines de programació.

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?