5-9-2024 RECORRIDO COLES SILVIA (5)

Tot a punt per a l’inici del curs escolar

Dilluns que ve arranca el curs escolar i els centres educatius ultimen els preparatius per a donar la benvinguda a l’alumnat.

Durant els mesos estivals, quan no hi ha alumnat, han aprofitat per a fer tasques de millora, rehabilitació i neteja, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació.

Com sempre, una vegada finalitzat el curs, la comunitat educativa de cadascun dels centres, l’Escola Infantil, i els col·legis Sant Antón i Santa Catalina, solen analitzar les necessitats i urgències que traslladen a la regidoria per a, en la mesura que siga possible, tractar de posar-los solució i fer els treballs oportuns.

La regidora de l’àrea, Silvia Verdú, al costat de la tècnica d’Educació, Natalia Rico, han visitat esta setmana cadascun dels centres per a assegurar que es troben en perfectes condicions per a donar principi al curs escolar.

Ahir dijous van visitar els centres de primària, Santa Catalina i San Antón, i ho van fer acompanyades pels seus directors, Rafa Barroso i Marisol Pérez.

Per a la regidora, “la llei i les normatives fan que siguen els ajuntaments els competents en el manteniment dels centres educatius, i encara que durant tot l’any se van cobrint les necessitats que van sorgint, en els mesos d’estiu és quan aprofitem per a fer aquelles actuacions que siguen més grans, perquè les aules estan buides, i hem atès quasi totes les demandes”.

Les actuacions realitzades són diverses, ja que com diu Verdú, “s’ha treballat en jardineria, fontaneria, pintura, fusteria… és molt l’esforç que ha de fer un ajuntament per mantindre com toca les escoles. Sempre hem dit que això ho hauria de fer la conselleria, igual que amb els instituts, però mentre la competència siga nostra intentarem lluitar per a que les escoles del Pinós estiguen sempre en les millors condicions”.

En la visita d’ahir li van transmetre als equips directius la necessitat d’instal·lar algun aparell de climatització en alguna aula puntual o en el menjador, “perquè fa molta calor i, encara que estos dies ha refrescat, estem valorant fer esta inversió, com es va fer en el seu moment a l’escola infantil. Intentarem fer l’esforç des de l’equip de govern per a fer-ho encara este mes de setembre, i en cas de no poder esperarem a maig, quan torne a pujar la temperatura en arribar la propera primavera i l’estiu”.

La regidora espera que es completen les plantilles amb els mestres que falten per a que el nou curs s’inicie amb total normalitat.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?