28-09-2024 CONCERT FAMILIAR DE LA SULP (81)

La SULP ofereix una entretinguda vesprada de música en familia al parc de Santa Catalina

La pinada del Parc de Santa Catalina ha acollit esta vesprada el concert “Una vesprada de conte”, que ha preparat la Societat Unió Lírica Pinosense per a pasar una vesprada de música en familia, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Joventut.

Membres de l’Escola de Música i de la banda de la SULP, dirigits per Alberto García i Carlos Belda, han oferit un concert que ha inclòs peces molt conegudes per a xicotets i grans, que han estat narrades i teatralitzades.

Un concert que ha comptat amb la presencia de nombrosos familiars dels músics, i entre ells destacar la presencia del regidor Raúl Pérez, en representació de l’ajuntament, i per als músics ha segut una alegría que també s’haga animat a assistir el seu company músics Pepe Deltell “El Pucho”.

El concert s’ha iniciat amb “Rapunzel”, de Bert Appermont, fantasia per a narrador i banda, i l’altra peça ha segut “La Canyeta Màgica”, conte musical per a cor, grup de teatre infantil, narrador i banda simfònica.

L’oratge ha acompanyat esta agradable vesprada de música a l’aire lliure, que ha sorprés gratament els assistents, per la qual cosa els aplaudiments finals dedicats a músics i actors han sigut més que merescuts.

D’esta manera, la societat musical tanca un mes prou intens, que va iniciar amb una sèrie de concerts al teatre auditori dirigits a escolars, per tal de captar nou alumnat per a la seua Escola de Música.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?