Una foto d’Antonio Picó, la millor del concurs fotogràfic de focs artificials de la Fira 2024

Ja coneixem quina és la foto guanyadora de l’edició 2024 del concurs de Fotografia de Focs Artificials, organitzat per la Regidoria de Festes amb el patrocini de Pirotècnia Murciana.

Este divendres, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha fet pública la decisió del jurat i ha lliurat el premi junt a la regidoria de Festes, Elisa Santiago, i a Juanjo Palazón, en representació de Picotécnia Murciana. En total es van presentar al concurs 21 fotografíes.

Els 200 euros del premi se’ls ha emportat Antonio Picó, qui va plasmar un instant de l’espectacle pirotècnic del passat dia 8 d’agost en una foto que està realitzada des de l’altre costat del casc urbà, en l’encreuament de la carretera de les Enzebres i el camí que va al paratge del Churri. El guanyador ha comentat que compartirà el premi amb els altres tres amics que solen eixir a sopar junts i participen cada any en el concurs.

Juanjo Palazón ha agraït la confiança de l’ajuntament amb la seua empresa i ha felicitat el guanyador i la resta de participants per la qualitat de les fotos presentades enguany. A més, ha anunciat que, de cara al any vinent, la intenció és crear uns accésits.

La regidora Elisa Santiago ha volgut destacar la nombrosa participació que està tenint este concurs any rere any, valorant molt la qualitat de les instantànies.

I l’alcalde ha felicitat al guanyador i també ha agraït el suport de l’empresa pirotécnica a esta iniciativa que contribueix a difondre les nostres festes.

FOTOS DEL LLIURAMENT DEL PREMI

FOTOS PARTICIPANTS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?