02-11-23 PRESENTACIÓN CANDIDATAS Y PREGONERO SANTA CATALINA (157)

El barri de Santa Catalina es prepara per a gaudir de les seues festes

Amb la presentació, celebrada a la Casa de Don Pedro, de les representants festeres del Barri de Santa Catalina i del pregoner a l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín comença el compte arrere per a gaudir de les festes més esperades del penúltim mes de l’any, les del barri de les Coves.

Ana Amat Algarra, Shania Sáez Amorós i Zaira Rocamora Pérez, són les candidates a Reina per a enguany, mentre que el pregoner serà Vicente Rico Ramírez.

En l’acte també han estat presents la regidora de Festes, Mª José Moya Vidal, i encarregada de presentar als assistents, entre els quals es trobava el president de la Comissió de Santa Catalina, Óscar Calpena, el capellà rector, Juan Bautista Llinares, i la presidenta de la Comissió de Festes del Pinós, Elisa Santiago. Familiars de les candidates també ha assistit a la presentació que també ha servit per a per a donar a conéixer el cartell anunciador de les festes.

Per a l’edil de Festes, Mª José Moya Vidal es tracta de les seues primeres festes com a regidora d’esta àrea, i ha agraït la labor dels integrants de la Comissió de Festes que s’esforcen i treballen intensament per a realitzar les festes cada any. Afirmant “que són unes festes molt esperades”.

El president del Barri de Santa Catalina, Óscar Calpena ha explicat que Vicente Rico va fer moltes coses per a millorar el barri on ha viscut tota la vida, recordant va ser regidor i alcalde del Pinós.

Les tres joves candidates, que es trobaven molt nervioses, s’han mostrat il·lusionades per representar el barri que les ha vist créixer.

Per al pregoner, Vicente Rico “covero” de tota la vida i actual president de la Societat Unió Lírica Pinosense, ha manifestat l’honor que li ha produït que l’hagen designat per al càrrec i “espera estar a l’altura”.

El capellà Rector, Juan Bautista Llinares, també ha tingut l’oportunitat de dirigir unes paraules als assistents definint les festes com “meravelloses”.

Per la seua part l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha felicitat les noves candidates, així com al pregoner “perquè visquen unes festes úniques i diferents”. Cal assenyalar que amb Vicente Rico, el primer edil ha tingut l’ocasió de gaudir-les i conéixer-les més, fins i tot a través dels seus càrrecs a l’ajuntament, ha afirmat el primer edil.

L’acte ha conclòs amb el tradicional “Viva Santa Catalina” de Mª Victoria Tormo.

L’acte d’elecció – coronació tindrà lloc en el local Social Barri de les Coves, el dissabte 18 de novembre a les 23 hores.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?