07-06-2024 PREMIOS FOTOGRAFÍA ELI PICÓ EN EL IES (18)

Claudia Salar, amb “El llavador”, guanya el concurs fotogràfic dedicat a les professores Eli Picó i Mª Carmen Muñoz

Este migdia s’ha portat a terme el lliurament dels premis del primer concurs fotogràfic sobre el patrimoni històric del Pinós “Eli Picó i Mª Carmen Muñoz”, que ha comptat amb una nombrosa participació. Es tractava de reflectir llocs importants del municipi i els voltants en una fotografia que havia d’anar acompanyada d’un text descriptiu on es destacara la seua importància.

El concurs ha estat organitzat des del Departament de Geografia i Història, per reconèixer la seua labor al centre educatiu formant varies generacions d’alumnes, i s’acceptaven fotografies d’edificis històrics, paisatges amb construccions històriques significatives com els cucos i abancalaments, o restes arqueològiques com calçades romanes o petroglifs.

Al hall del centre educatiu s’han exposat les cinc fotografies guardonades per a que la resta de l’alumnat les poguera veure i que el professorat del departament i directius del institut lliuraren els diplomes i premis econòmics, per a consumir en qualsevol de les papereries del poble.

El primer premi, dotat amb 15 euros, ha segut per a Claudia Salar Ferriz, amb la seua fotografia titulada “El llavador”. El segon premi, amb una dotació de 10 euros, l’ha aconseguit la fotografia “Construccions de pedra seca” d’Iris Melero Riquelme. I els 5 euros del tercer premi els ha aconseguit la jove Nerea Azorín González, amb “El pouet”. Les altres dues fotos han rebut accèssit, les presentades per Aitana Adriana Pérez Ferri i Daniela Ferriz Belda amb els títols “Església parroquial de Sant Pere Apòstol” i “El Coliseo”, respectivament.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?