CAMPIONAT SCRABBLE IES PINOSO

Sara Ochoa i Jade Campillo campiones d’scrabble

• L’alumnat de l’IES campió (4t ESO) i subcampió (2n ESO i 1r Batxillerat) al Campionat Escolar Valencià d’Scrabble

La setmana passada es va celebrar el 6é Campionat Escolar Valencià de Scrabble a la “Nau de la Innovació” de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, on va participar l’IES José Marhuenda Prats amb molt bons resultats.

Sara Ochoa i Jade Campillo de 4t d’ESO va ser les guanyadores absolutes de la seua categoria, Toni Vidal i Dennis Chérrez de 2n d’ESO i Víctor Leal i Marc Jover de 1r de Batxillerat van acabar subcampions en les seues categories. Ha estat una experiència molt especial aquesta vegada per els bons resultats, encara que no es la primera vegada que l’alumnat s’emporta premis, enguany és la cinquena volta que els han convidat al campionat i sempre s’han emportat premis.

El campionat es va celebrar el 17 i 18 de març, a la primera jornada va participar l’alumnat de primer cicle d’ESO, i el dia 18 alumnes de segon cicle d’ESO i de Batxillerat.

Des de l’institut el professorat es mostra molt content “moltes gràcies a tots els participants per representar-nos de manera excel·lent, i, enhorabona als guanyadors i guanyadores”.