11-03-21 HUERTOS URBANOS (52)

Noves inversions als horts urbans

La regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, durà a terme pròximament diverses inversions que milloraran les condicions dels horts urbans municipals.

El projecte contempla adequar el sistema de reg, l’ampliació del nombre de parcel·les al terreny del costat per a fer nous espais i que més gent accedisca als horts, així com la construcció d’una caseta per a guardar ferramentes.

La regidora, Silvia Verdú, ha destacat que el projecte dels horts urbans “està reactivat des de fa any i mig, i tenim una persona que està controlant tot i encarregant-se de prestar ajuda als usuaris i usuàries”.

Per a Verdú, “Aquesta inversió ens ve molt be, perquè volem tancar una parcel·la contigua, ja que si no tancàvem el terreny no podíem habilitar les noves parcel·les.

L’ajuntament va treballar un projecte molt complet i preparat per a que fora acceptat per la Diputació d’Alacant, i això ha facilitat la presentació, només va eixir la convocatòria de subvenció.

L’ajuda de Diputació és de 9.900 euros, d’ells 6.970 euros per a la col·locació de la tanca i 2.970 per al manteniment.

La regidora recorda que als horts es troba la compostadora i per tant  s’incrementaran les aportacions amb l’augment de la capacitat dels horts. Al setembre està previst que comencen les obres d’adequació, amb la col·locació de la tanca, a més “és una ajuda que ve molt be per a donar-li més força a uns horts urbans que permeten estar molt a gust, gaudir de la natura i cultivar cadascú les hortalisses que vol de la manera més ecològica”.

@RadioPinoso. S. Verdú “la mayoría de las subvenciones las hemos conseguido al 100 %”

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?