16-2-2022 VISITAS ESCOLARES TORRE Y AYUNTAMIENTO (20)

Escolars del CEIP Santa Catalina visiten la Torre i l’Ajuntament

  • Hui ha realitzat la visita l’alumnat que fa un any no va poder fer-lo per la pandèmia i el divendres el faran els qui estudien 3r de Primària aquest curs

El CEIP Santa Catalina ha recuperat aquesta setmana el seu programa d’eixides escolars per a conéixer els principals monuments i serveis municipals, dins del projecte Conneix El Pinós, amb dues jornades de visites a l’Ajuntament i la Torre del Rellotge, que sempre es destina a l’alumnat de 3r curs de Primària.

Aquest dimecres ha realitzat la visita l’alumnat que el passat curs no va poder fer-lo per la pandèmia i aquest cursen 4t, i el divendres seran els qui enguany cursen 3r.

La primera tinenta d’alcalde i edil d’Educació, Silvia Verdú, s’ha encarregat d’acompanyar-los en la seua visita a la Casa Consistorial, en la qual han conegut els departaments i serveis que alberga l’edifici, tenint oportunitat de posar cara al personal que està al seu càrrec. També han conegut quins despatxos ocupen els edils de la Corporació, per a concloure el recorregut en el saló de sessions on, a manera de joc participatiu, l’edil els ha explicat com és la labor de govern municipal o a quin departament acudir davant qualsevol problema o necessitat que es puga solucionar des de l’ajuntament.

Al mateix temps, un altre grup ha visitat l’emblemàtica Torre del Rellotge, per a conéixer com és per dins, admirar el mecanisme de la seua maquinària i saber algunes curiositats sobre la construcció de l’edifici o l’adquisició del rellotge, de la mà de Fran Pérez, treballador municipal i una de les persones encarregades de donar corda al rellotge.

El divendres serà l’alumnat que enguany cursa 3r de Primària el que realitzarà aquesta mateixa visita, i el centre prepara noves eixides per a pròximes dates, com la que realitzarà a Cellers el Pinós l’alumnat de 5é curs.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?