08-07-22 GR7 SOLIDARI (104) ok

El Pinós dona suport al Projecte GR-7 Solidari

El municipi del Pinós ha acollit hui divendres, 8 de juliol, el final del Projecte GR-7 Solidari. Una iniciativa que sorgeix d’un grup d’esportistes valencians per a donar a conéixer la Senda de Gran Recorregut i recaptar fons per a un projecte solidari.

Els protagonistes d’esta gesta són els germans Alex i Cristian Pulido, que han recorregut a peu els 630 km que uneixen Fredes-Morella (inici de la sendera en CV), amb el Pinós (últim poble del traçat pel territori valencià) i ho han fet en 23 etapes.

El Pinós ha volgut sumar-se a esta iniciativa donant el seu suport als esportistes i els ha rebuts en les instal·lacions esportives. Allí han sigut acollits entre aplaudiments pel tècnic d’Esports, Javier López, els edils de l’Ajuntament del Pinós Iván Pérez i Mª José Moya, i l’alcalde Lázaro Azorín, al costat dels xiquets i xiquetes de la Ocioteca d’Estiu. Després de la recepció se’ls ha facilitat que pogueren refrescar-se en les piscines municipals i adequar-se per al menjar la típica gastronomia pinosera que els oferirà el Restaurant El Poli, que també s’ha sumat a esta causa solidària.

Este projecte conjumina l’esport i l’acció solidària, ja que la recaptació obtinguda, que supera els 4.000€, es destinarà a l’entitat Amunt Contra el Càncer – Dènia, si bé encara estan obertes les aportacions.

El 13 de juny van eixir del seu poble Pedreguer, a la Marina Alta, i des de llavors cada etapa ha sigut retransmesa, tant amb directes d’Instagram i Facebook com amb vídeos-resumeixen diaris en Youtube, en els quals hui apareixerà la seua arribada al Pinós.

En les emissions apareix el telèfon de l’Associació Amunt contra el càncer. A través de Bizum es pot col·laborar amb l’associació de la Marina Alta i així fer que este esdeveniment tinga ressonància social. Este és l’enllaç: https://www.facebook.com/gr7.solidari

El GR-7 és una Sendera de Gran Recorregut i forma part de la Sendera Europea E-4, que comunica Esparta amb Tarifa.

 

 

 

 

 

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?