WhatsApp Image 2023-11-10 at 14.02.50

Carmen Marco Mora visita San Antón per a promocionar l’atletisme

El col·legi San Antón dins de la campanya Atletisme en entorns rurals ha rebut la visita de l’atleta Carmen Marco Mora.

L’alumnat de segon i tercer cicle del centre formatiu han pogut compartir amb l’atleta una jornada de convivència en la qual Carmen els ha comptat les seues experiències a nivell esportiu, professional i personal que li han preguntat els i les xiquetes, ja que han estat investigant sobre ella en les últimes setmanes. També han aprofitat per a dur a terme una pràctica esportiva juntament amb la convidada en el camp de futbol municipal “Rubén Ferrer”.

Carmen Marco competeix en carreres de velocitat, la seua especialitat és la prova 4x100m2, que està preparant per al Mundial de Budapest. Carmen ha aconseguit diversos premis en els últims anys, ha sigut quarta en 100m llisos en els Jocs Mediterranis a Algèria (2022), plata en el relleu 4x100m en l’Europeu sub-23 d’Estònia (2023), campiona d’Espanya sub-23 en els 100m llisos (2021).

A través de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, naix la campanya “Rural Athletics Girls” l’objectiu de la qual és promocionar l’atletisme escolar en entorns rurals, per a tractar d’acostar este esport a un segment de la població que té més difícil l’accés a unes certes pràctiques esportives. L’activitat es duu a terme en col·legis, amb figures femenines de l’atletisme per a difondre i conéixer a les dones d’alt nivell esportiu a nivell local.

L’activitat ha estat organitzada a través de la professora d’educació física Margarita Verdú, el tècnic d’esports Javier López i la vicepresidenta del Club d’Atletisme Capet de Petrer, Mª José Orugo.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?