El Pinós va ser present en la I Gal·la Benèfica de la Fundació Clínica UNER

El dissabte 26 d’octubre va tindre lloc, a Alacant, la primera Gal·la Benèfica de la Fundació Clínica UNER, a la qual va assistir una delegació pinosera convidada per la fundació.

Les edils María José Moya i Elisa Santiago van acudir a la gala i van traslladar eixa invitació a l’associació Iguals i Sense Traves, amb la finalitat que conegueren com treballa esta fundació i quines activitats realitza, amb la idea que, si hi ha alguna possibilitat que alguns dels seus usuaris/as puga beneficiar-se dels programes que es duen a terme, poder-los oferir des de l’ajuntament tota la informació sobre aquest tema.

La gala institucional va comptar amb la presència de destacades autoritats públiques, actors de renom, a més d’actuacions en directe de reconeguts actors, músics i cantants.

El periodista Antonio Hidalgo i la presidenta de la fundació, María Jesús Gómez, van actuar com a mestres de cerimònies d’un acte que va servir per a destacar la trajectòria de Fundació UNER, que porta cinc anys treballant amb persones que patixen dany cerebral i les seues famílies. La idea de crear esta fundació naix de la Clínica UNER, especialitzada en xiquets i adolescents amb dany cerebral, bé de naixement o adquirit.

Pel seu suport i compromís amb causes socials com esta, en la gala van ser nomenats padrina i padrí de la fundació Susi Díaz (xef restaurant la Finca) i l’actor Carlos Chamarro.

També van ser nomenats com a padrins de la gala Susana Lloret Segura, de la Fundació per Amor a I‘Art, i Jose de Lluna -actor de ‘Campeones’- al costat del còmic Edu Luky, qui van oferir uns monòlegs del seu espectacle d’humor i motivació ‘DosCAPACITAdos’.

A més, durant la Gala també es va poder gaudir de la música del duet de violí i piano de Laura Rodríguez i Jose Vicente Riquelme i l’actuació del cantant José Manuel Más.

Des de la seua creació en 2018, Fundació UNER té com a principal missió promoure i fomentar projectes i iniciatives que reforcen la independència i potencien el desenrotllament físic i emocional de totes les persones amb dany cerebral i les seues famílies durant tot el seu cicle de vida.

En la clínica treballa la pinosera Ruth Sanz, qui ha servit de pont per a esta col·laboració entre l’ajuntament i la fundació. De fet, per al vi d’honor amb el qual va concloure l’esdeveniment, el Pinós va aportar vins de Cellers Tornar.

La gala es va dur a terme en el Palau de Congressos d’Alacant (Col·legi de Metges).

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?