07-07-24 FIESTA DE LA DIVERSIDAD (126)

La Regidoria d’Igualtat i LGTBIQ+ celebra la Diversidad

El Parc de Santa Catalina han acollit les activitats principals amb motiu de la IV Festa de la Diversitat al Pinós, que ha comptat amb activitats per a tota la família, i les actuacions de Queen Imperio i el grup Rubber Duck.

L’acte central ha donat inici a les 24 hores, hi ha sigut presentat per Alejandro Amorós i Lorena González que tal com explicaven, “es tractava d’un encontre per a tots i totes, sinònim d’integració,  d’inclusió i respecte. Perquè la diversitat és això, respectar les diferents opcions de família, de relacions i d’afecte que es produeixen al nostre voltant”.

Dani Fusco y Berta Nicolás, alumnat de l’institut, s’han encarregat de la lectura del Manifest de l’Orgull, i de repartir xapes dissenyades pel propi alumnat per tal de reivindicar la diversitat, la igualtat i el respecte.

En el transcurs de l’acte la regidora d’igualtat i LGTBIG+, Mª José Moya, i l’ alcalde de Pinós, Lázaro Azorín, prèviament a la part més festiva de l’acte li han entregat a Vanessa Ferre Lorente professora del institut, José Marhuenda Prats un detall, pel seu compromís i dedicació al càrrec de coordinadora d’igualtat i convivència, càrrec que el pròxim curs no exercirà. Un moment molt emotiu per a Vanesa, que no s’esperava el reconeixement.

La regidora d’Igualtat i LGTBIQ+, Mª José Moya, es trobava molt satisfeta per com s’estaven celebrant les activitats. Per la seua part l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha manifestat que “cal continuar celebrant este dia i que el pròxim any l’alumnat de l’institut a través dels Mitjans de Comunicació Locals aniran recordant la celebració”.

A continuació ha tingut lloc les actuacions de la Drag Queen Imperio, camaleònica i amant de la música clàssica i moderna, que ha sabut conquistar als assistents amb la seua improvisació i desimboltura fent passar una bona estona als participants.

Per la seua part, el grup musical compost per cinc músics, Rubbert Duck ha repassat cançons de tots els temps, i que han format part d’un moment especial, únic de la nostra vida

Cal senyalar que la ciutadania ha tingut durant tota la jornada servei de barra per a berenar i sopar amb la entitat local: Entre Tierras.

La IV Festa de la Diversitat ha congregat a un bon nombre de veïns i veïnes, entre les quals es trobaven la regidora de Festes, Elisa Santiago, i l’edil Sandra Mahuenda.

Els i les assistents han celebrat la Diversitat al Pinós, i han sigut obsequiats amb un ventall gentilesa de la regidoria d’Igualtat.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?