21-6-2022 FESTIVAL FIN DE CURSO CEIP SAN ANTÓN (185)

El CEIP Sant Antón celebra el seu fi de curs sota el títol Juguem

La pluja que ha obligat a parar fins a dues ocasions el festival de fi de curs, no ha sigut impediment perquè l’alumnat del CEIP Sant Antón, poguera celebrar la seua festa.

 I és que després de dos anys, el Jardí Municipal del Pinós, tornava a acollir a la comunitat educativa d’aquest centre, que amb un gran festival ha acomiadat el curs 2021/2022.

L’esdeveniment festiu portava per títol Juguem, fent referència al projecte educatiu que durant aquest curs s’ha desenvolupat i que ha tingut com a finalitat el joc com a eina d’aprenentatge.

La gala ha sigut presentada pels alumnes i alumnes de sisè curs i l’alumnat per cursos ha efectuat diverses actuacions i balls amb temes musicals, convidant als assistents a participar al costat d’ells, uns balls que han sigut seguits amb detall per les famílies que no han volgut perdre’s aquest moment.

L’esdeveniment ha sigut tancat amb l’actuació del professorat i personal de serveis

Cal destacar que aquest festival no portava amb si les tradicionals graduacions d’infantil i sisè de primària, ja que ambdues es van desenvolupar dies passats en un acte en el centre escolar.

Per part de l’Associació de Familiars de l’Alumnat es va instal·lar una zona de restauració.

 

Fotos 

Comparte esta noticia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?