26-11-2023 CARROSSES SANTA CATALINA (109)

Color i alegria en les carrosses de Santa Catalina

La tradicional desfilada de carrosses de Santa Catalina posa la nota de color i alegria en les festes del barri de les Coves.

Des de primera hora del matí en el barri es respira l’ambient festiu, la jornada ha començat amb la despertà, seguida d’un esmorzar popular gràcies a la col·laboració de l’empresa Conecta-3 amb coca amb oli i vi per a agafar forces i arrancar la desfilada.

Batmans, Pipis amb els seus micos, dàlmates i un grup que ha vingut del futur han recorregut els carrers del barri al so de la música, omplint de diversió el matí, tant per als que desfilaven, com per al nombrós públic que els ha aplaudit al seu pas.

La comissió de festes del barri amb la Reina i les Dames del barri Ana, Shania i Zaira, han participat de la desfilada vestits d’alumnes de la poetessa local Maxi Banegas a qui li han dedicat la carrossa en la qual repartien l’esmorzar. També han participat les Reines i Dames de les festes patronals que anaven vestides de fades dels boscos.

El president de l’Associació de veïns del barri, Óscar Calpena, membres de la comissió i l’edil José Ángel Pérez tancaven la desfilada repartint coca amb oli i vi entre els assistents, així com llepolies i joguets per als més menuts i al finalitzar la desfilada a la Plaça de San Fernando han repartit pilotes.

Esta vesprada tindrà lloc l’últim dels actes de les festes del Barri amb la solemne missa i posterior Processó que inclourà l’oració a Santa Catalina al carrer Centre per part d’Amanda Calpena i el descens del ninyet de la magrana.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?