24-11-2023 HOGUERA COLEGIO SANTA CATALINA (40)

El col·legi Santa Catalina crema la seua foguera

L’alumnat del CEIP Santa Catalina ha celebrat este matí el dia de les fogueres en el propi centre educatiu. La foguera que han estat confeccionant dies arrere ha cremat en flames, posant el colofó final a una setmana especial en la qual han gaudit de tallers, jocs, balls, música i la cremà, a més d’investigar i conèixer els orígens i tradicions d’esta festa emblemàtica del barri de les Coves.

Enguany la foguera ha sigut confeccionada amb personatges de contes que han llegit en classe. Per aules han pintat els personatges en sacs farcits de fulles que han col·locat al voltant del lema “Cada conte una aventura”.

La banda de Tambors i Cornetes de Santa Catalina ha arribat al centre amb les seues particulars marxes i ha donat principi a l’acte en el qual els més majors, els i les alumnes de sisè de Primària, han portat en andes a la Santa del centre per a passejar-la al voltant de la foguera acompanyats de la banda i la Reina i Dames del barri, mentre la resta de classes els aplaudien, a més de públic i la regidora d’Educació, Silvia Verdú, que també han participat d’esta festa.

Després de diverses voltes en les quals l’alumnat s’ha rellevat per a portar la imatge, juntament amb la banda han donat la volta al col·legi per a acabar a les portes del mateix on li han dedicat l’Himne d’Espanya abans de tornar la imatge al centre.

FOTOS

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?