25-6-2021 DESRATIZACIÓN (20)

El Pinós duu a terme treballs sobre el control de plagues

Des d’ahir els tècnics de l’empresa Lokímica estan treballant per a eliminar les possibles plagues d’insectes i altres animals en el nucli urbà i garantir la salut pública.

L’Ajuntament del Pinós, a través de la Regidoria de Medi Ambient subscriu cada any un contracte amb empreses especialista en control de plagues i en la protecció del Medi Ambient que puguen evitar la proliferació de plagues. Durant l’any es duen a terme 4 tractaments, actualment s’ha iniciat la campanya de desratització i desinsectació.

Els tècnics realitzen tractaments específics per a combatre animals com les paneroles, els rosegadors o els mosquits. Els productes que utilitzen estan avalats i certificats per les normes de qualitat del sector i són respectuosos amb el medi ambient.

Els operaris incidiran en la base de clavegueram, més susceptible en l’origen de plagues com les paneroles, encara que des de l’àrea de Medi Ambient advertixen al veïnat que: “la higiene i neteja d’espais privats és fonamental” i assenyalen: “és important que els baixos i garatges de les vivendes estiguen el més nets possible, ja que moltes incidències sobre paneroles no estan relacionades amb el clavegueram, sinó amb patis i vivendes abandonades o que acumulen embolics”.

L’edil de Medi Ambient, María José Moya, assegura que “Des de l’àrea es fan continus treballs per a evitar la proliferació de plagues, però, fem incidència en ells especialment a l’estiu que és l’època en la qual es detecten més problemes” i afig que la finalitat és avançar-se a les plagues i les possibles molèsties que estes puguen causar a la ciutadania. L’edil també demana la col·laboració ciutadana i sol·licita que advertisquen dels possibles focus de brutícia en l’àrea i que respecten les normes com l’horari de depòsit de fem per a la seua recollida, no donar menjar als animals de carrer i mantindre netes les propietats.

Comparte esta noticia

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
1
Hola, ¿En que podemos ayudarte?
Medios de Comunicación de Pinoso
Hola, ¿En que podemos ayudarte?